Skidskolan

Fjällskidarklubben välkomnar alla barn till den omtyckta skidskolan. Den traditionella skidskolan är ett fantastiskt ställe för barn att lära sig skidåkningens grunder.

Vi lär oss skidning och har skoj i backen, på barnens villkor. Vi har små grupper och flera lärare per grupp, så att alla får uppmärksamhet. Grupperna är tvåspråkiga, så barnet får undervisning på sitt eget språk. Skidskolan erbjuder i första hand veckokurser som går över januari-mars. Det går även att boka privatlektioner.

Vår backe Swinghill ligger naturskönt beläget bredvid Noux nationalpark och Haltia, granne med Solvalla idrottscenter. Hela familjen kan trivas i backen under och efter skidlektionen.

I det mysiga caféet som ligger i backen kan man koppla av under dagen och köpa mat, smörgåsar, bulle samt varma och kalla drycker.

Säsongen 2021-22

Anmälningen till grupperna nu öppen!

  • Skidskolan börjar lördag 8.1.2022 förutsatt att snöläget tillåter. 
  • Vi skidar 8 gånger, med paus under sportlovet. 
  • Lektionerna är liksom i fjol 60 min.

Skidskoledagarna är måndag, torsdag eller lördag. Skidskolan börjar lördagen 8.1.2022, måndag 10.1. och torsdag 13.1.  Grupperna håller paus för sportlov under vecka åtta, för lördagen paus både 19.2. och 26.2.2022.

Läs vidare

Grupper
Anmälning
Prislista
Praktiska råd
COVID-åtgärder
Privatlektioner

Frågor?

Om du har frågor kan du kontakta vår skidskoleansvariga Alexandra Krabbe: alexandra@fk-37.fi eller 0505695968.

Sidan uppdaterad 27.11.2021