Anmälning

ANMÄLAN TILL SKIDSKOLAN ÖPPNAR MÅNDAG 13.11.2023 kl. 8.00!

  • Skidskolan börjar lördag 13.1.2024 förutsatt att snöläget tillåter. 
  • Vi skidar 8 gånger, med paus under sportlovet. 

Alla som deltar i skidundervisningen bör vara medlemmar i FK-37. Ifall eleven redan är medlem, kan du anmäla eleven till skidskolan direkt via vår anmälningstjänst MyClub under fliken ”Händelser”.

Ifall eleven inte ännu är medlem i FK-37, måste hen först bli medlem för att kunna anmälas. Du kan registrera ditt barn som medlem genom att skapa ett konto i MyClub med din egen e-post-adress. Du bör först ge dina egna uppgifter som förmyndare, och sedan anmäla barnets uppgifter för skidskolan. Efter att registreringen är klar, välj ”Anmäl dig till evenemang” och anmäl eleven till den skidskolegrupp du önskar.

Notera att barnet som anmäls till skidskolan själv skall vara medlem i föreningen. Föräldern behöver inte vara medlem, men det räcker heller inte att endast vårdnadshavaren är medlem.

Medlemmar: Anmäl dig till en skidskolegrupp i MyClub

Nedan ser du grupperna som finns i MyClub, anmäl dig där. Varje elev skall anmälas skilt för sig.

Om du är osäker på vilken grupp som är lämplig för dig, finns en mer allmän beskrivning om grupperna på sidan Skidskolans grupper. Du får gärna också vara i kontakt och fråga oss!

Vi erbjuder också kortare intensivkurser enligt efterfrågan. Samla gärna ihop ett gäng och anmäl intresse till alexandra@fk-37.fi! Ifall du bara vill pröva på slalomåkning några enstaka gånger kan du även boka privatlektioner.

Om du har frågor kan du kontakta vår skidskoleansvariga Alexandra Krabbe: alexandra@fk-37.fi eller 040 095 0097‬.

Sidan uppdaterad 13.11.2023