COVID-varotoimet

Otamme tietenkin huomioon vallitsevan pandemiatilanteen ja suunnittelemme hiihtokoulua seuraavia periaatteita mielessä pitäen: 

Etäisyyden pitäminen tulee olla mahdollista. 

Kuten aikaisempinakin vuosina järjestämme opetuksen pienissä ryhmissä, sekä yksilöllisen opetuksen varmistamiseksi, että tartuntavaaran pienentämiseksi. Isompia tapahtumia, kuten School’s Out -päättäjäisiä, suunnittelemme tartuntatilanteen ja viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Haluamme myös välttää jonoa hisseille.

Sairaat lapset pysyvät kotona!

Ettehän tule sairaana mäkeen? Emme kysy poissaolon syytä tai vaadi lääkärintodistusta. Pyydämme että ilmoitatte MyClubissa ”OUT”-toiminnolla jos ette ole tulossa tunnille. Opettajalla on oikeus lähettää yskivät ja nuhaiset lapset kotiin.

Jos teille tulee useampia poissaoloja sairauden takia (kolme tai enemmän), voit olla yhteydessä hiihtokouluvastaavaamme Alexandra Krabbeen ja keskustella tilanteesta.

Seuraamme tartuntatilannetta kauden aikana ja järjestämme tarvittaessa korvaustunteja, jos tunteja peruuntuu sairauden tai karanteenin takia.

Erillinen pukuhuone laskettelumäessä.

Viime kaudella rakennettu pieni mökki parkkipaikan vieressä on tarkoitettu vaatteiden ja monojen vaihtamiseen. Vuokraamo on vain vuokraajille tarkoitettu, ja liput myydään ulkoa luukusta, ensisijaisesti ennakkoon maksaen.

Sidan uppdaterad 4.11.2021