COVID-varotoimet

Otamme tietenkin huomioon vallitsevan pandemiatilanteen ja suunnittelemme hiihtokoulua seuraavia periaatteita mielessä pitäen: 

Etäisyyden pitäminen tulee olla mahdollista. 

Itsenäiset laskettelijat (punainen, Race, Freestyle) toteutetaan melko normaaliin tapaan. Vihreän ja sinisen ryhmän osalta noudatamme erityisjärjestelyä, ryhmät ovat pienempiä ja valitettavasti meillä on vähemmän paikkoja tänä vuonna. Pienet ryhmät eivät ole meillä uutta, mutta isompia tapahtumia, kuten päättäjäisiä, emme uskalla vielä suunnitella. Haluamme myös välttää jonoa hisseille. 

Ryhmät aloittavat eri paikoissa, tästä tarkempi tiedote myöhemmin.  

Kohortointi, eli ryhmät pysyvät samoina.

Pyrimme pitämään ryhmän aina samoina, ja mikäli mahdollista niin että samassa päiväkodissa/koulussa olevat ovat samassa ryhmässä. Sovi mielellään asiasta kavereiden kanssa. Siksi kysymme myös koulua lisätietona ilmoittautumisessa. 

Sairaat lapset pysyvät kotona!

Ettehän tule sairaana mäkeen? Emme kysy poissaolon syytä tai vaadi lääkärintodistusta. Pyydämme että ilmoitatte MyClubissa ”OUT”-toiminnolla jos ette ole tulossa tunnille. Opettajalla on oikeus lähettää yskivät ja nuhaiset lapset kotiin.

Kauden lopussa on korvauskerta, jolloin poissaoloja voi korvata. Osallistuminen korvauskertaan ilmoitetaan MyClubissa.

Aikaisempina kausina asti poissaoloa on voinut korvata osallistumalla toisen ryhmän tunnille, mutta se ei ole tänä vuonna mahdollista. 

Erillinen pukuhuone laskettelumäessä.

Uusi pieni mökki on tarkoitettu vaatteiden ja monojen vaihtamiseen. Vuokraamo on vain vuokraajille tarkoitettu, ja liput myydään ulkoa luukusta, ensisijaisesti ennakkoon maksaen.

Sidan uppdaterad 8.11.2020