Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 15.11.2020 klo 17.00!

Hiihtokoulun hinta on 269 euroa. Hinta koostuu kurssimaksusta 129 euroa, jäsenmaksusta 40 euroa, sekä erityisestä hiihtokoulun hissilipusta 100 euroa. Alle 6-vuotiaat lapset eivät tarvitse hissilippua, joten heille hinta on 169 euroa. Katso tarkemmat tiedot hiihtokoulun hinnasto-sivulta.

Kaikkien hiihtokouluun osallistuvien tulee olla FK-37-seuran jäseniä. Mikäli tuleva oppilas on ennestään jäsen, voit kirjautua MyClubiin ja ilmoittautua haluamasi ryhmään välilehdellä ”Tapahtumat”.

Jos et vielä ole seuran jäsen, sinun tulee ensin rekisteröityä uudeksi jäseneksi MyClubin kautta. Sinun tulee ensin antaa omat tietosi huoltajana, ja sen jälkeen ilmoittaa lapsen tiedot hiihtokoulua varten. Kun rekisteröityminen on valmis, valitse ”Ilmoittaudu tapahtumiin” ja ilmoita oppilas haluamasi ryhmään.

Huomaa että lapsi jonka ilmoitat tulee itse olla seuran jäsen. Huoltajan ei tarvitse olla jäsen, mutta ei myöskään riitä, että ainoastaan huoltaja on jäsenenä seurassa.

Ilmoittaudu MyClubissa

Alla näet MyClubissa olevat ryhmät, ilmoittaudu siellä. Ilmoittautuminen tehdään joka lapselle erikseen.

Jos et ole varma mikä ryhmä on sopiva lapsellesi, voit lukea yleiset kuvaukset ryhmistä täällä. Tai ole meihin yhteydessä ja kysy!

Suunnittelemme sekä hiihtolomaohjelmaa että lyhyempiä tehokursseja. Kokoa kaveriporukka ja kerro kiinnostuksestasi alexandra@fk-37.fi! Mikäli haluat kokeilla laskettelua vain muutaman kerran voit myös varata yksityistunteja.

Jos herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, ole yhteydessä hiihtokouluvastaavaamme Alexandra Krabbeen: alexandra@fk-37.fi tai 0505695968.


Sidan uppdaterad 14.11.2020