Juniorivalmennus

FK-37 tarjoaa juniorivalmennusta 6-18-vuotiaille laskijoille. Valmennusryhmiä on neljä, ja ne eroavat iän ja harjoitusmäärän mukaan. Ryhmiä on harrastajista aina niille, jotka tähtäävät lajin kansalliselle huipulle. Valmennusryhmiin osallistuu kaudella 2018-19 noin 45 junioria.

Valmennusryhmät kaudella 2018-19:

Juniors of Carving (JoC), valmentaja: Tom Karlemo

Juniors of Carving on uusi ryhmä yli 12-vuotiaille junioreille, jotka haluavat parantaa tekniikkaansa ja osallistua hauskaan seuratoimintaan, mutta eivät halua osallistua varsinaisen kilpavalmennukseen. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa talvella. Painopiste on perustekniikassa ja leikkaavan käännöksen opettelussa, mutta ryhmä laskee myös ajoittain rataa. Ryhmän junioreille tarjotaan myös mahdollisuus osallistua seuran viikkokisoihin.

France (U8-U10), valmentajat: Henni Mustonen, Chris Karlemo

France on valmennusryhmä junioreille ikäluokissa U8-U10, jotka haluavat harjoitella enemmän tosissaan kuin mihin hiihtokoulu antaa mahdollisuudet. Ryhmään siirrytäänkin yleensä hiihtokoulun punaisista tai Race-ryhmistä. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa kotirinteessä ja kuivaharjoittelee kerran viikossa lumikauden ulkopuolella. Ryhmä osallistuu kahdelle neljän päivän leirille kotimaassa. Osa ryhmän junioreista kilpailee alueellisessa ES-Cupissa.

Bormio (U10-U12), valmentajat: Bianca Björkstén, Christina Lempinen-Cabana

Bormio on valmennusryhmä junioreille ikäluokissa U10-U12. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa talvella ja kuivaharjoittelee kaksi kertaa viikossa lumikauden ulkopuolella. Ryhmä myös leireilee aktiivisesti kotimaassa. Ryhmän valmennus tähtää menestykseen alueellisessa ES-Cupissa.

St Anton (U14-U18), valmentajat: Mikko Mäntylä, Bianca Björkstén

St Anton on valmennusryhmä junioreille ikäluokissa U14-U18. Ryhmä harjoittelee 3-4 kertaa viikossa talvella ja kuivaharjoittelee kaksi kertaa viikossa lumikauden ulkopuolella. Ryhmä myös leireilee aktiivisesti, ensisijaisesti kotimaassa. Ryhmän valmennus tähtää menestykseen kansallisessa Audi Cupissa.

Ilmoittautumiset ja kyselyt voi lähettää juniorivalmennuspäällikkö Mikko Mäntylälle (mikko@fk-37.fi).

Sidan uppdaterad 5.2.2019