Freestyle

Freestyle för erfarna

Vi ordnar freestyle för erfarna åkare på tisdag och torsdag kvällar klockan 18:00-19:30. Denna grupp är ämnad för alla som har intresse för freestyle-åkning och som redan kan åka skidor en del. Ifall du är nybörjare, anmäl dig gärna till skidskolans Freestyle-grupp.

Med denna erfarna grupp vill vi erbjuda en träningsform som lyfter fram vars och ens personliga önskemål och mål på ett skönt och flexibelt sätt. Gruppen passar perfekt för den som inte vill binda sig till formella träningsgrupper, utan hellre vill vara med i en flexibel och löst sammanhållen grupp, där man rätt så fritt får träna och få hjälp med de saker man vill öva på. Det kan handla om att pröva på sin första 360 i ett hopp, första 50-50 på en press, eller att klara av en första rail-slide med säkerhet. Ifall du redan kan mera avancerade tricks, övar vi på mera krävande tricks.

Man kan vara i olika åldrar, med olika skiderfarenhet och ha olika mål för sin skidåkning. Verksamheten passar lika bra för vuxna som vill vidga sina skidningsvyer som för barn. Hinner man inte vara med hela tiden är det OK, det viktiga är att man kommer och trivs ens en stund i backen.

Twintip-skidor, ryggpansare och hjälm är ett måste i denna grupp.

Tränare

Som huvudtränare för säsong 2024 fungerar Miska Mainela.

Framför allt vill vi erbjuda en trevlig gemenskap och en grupp där man kan känna sig hemma, också utanför de officiella tiderna! Hör gärna av dig till Kai Virkkunen kai@fk-37.fi, om det är nåt du blev och fundera på. Annars är det bara att anmäla sig och så ses vi i parken. 🙂

Anmäl dig till en freestyle-grupp i MyClub

Längs ner på sidan ser du grupperna som finns i MyClub, anmäl dig där.

Varje deltagare skall anmälas skilt för sig. Ifall du inte ännu är medlem i FK-37, måste du först registrera dig som medlem genom MyClub, innan du kan anmäla dig.

Freestyle-skidskola

Freestyle

I Freestyle-grupperna är det hopp och rail som gäller! Vi tränar mångsidigt och varierande åkande, diverse hopp, railtricks och även puckelpist. Twintip-skidor och ryggpansar är obligatoriskt.

Läs mera om skidskolan här.

Sidan uppdaterad 11.11.2023