Masters

Masters-verksamheten är i stort sett upplagd enligt tidigare principer med skillnaden att denna säsong har vi ingen avlönad tränare utan verksamheten sköts med talkokrafter.

Därmed uppbärs en lägre avgift än tidigare som baserar sej på banturer samt material. Var och en drar sitt strå till backen och hjälper med banbyggande, lanande etc. Vi tränar varje måndag och onsdag (fria träningar efter intressetävlingarna) och på söndagar.

Vi har interna intressetävlingar på onsdagar och klubbmästerskap i mars i vår egen backe. Nationella Masters Cup-tävlingar är sedan lagom utspridda över södra och mellersta Finland längs med hela vintern.

Vi tränar SL, SuP och GS enligt tävlings- och träningskalendern (ändringar i träningarna informeras per e-post). Vi kommer under vinterns lopp att köra med tidtagning och videofilmning under vissa träningspass. 

Alla bör ha sina försäkringar i skick. Vi rekommenderar att alla skaffar Skipass via Suomisport.

Tom Karlemo drar Masters-verksamheten och gruppen består av åkare som deltagit i träningen tidigare år. Om någon önskar ansluta sig till gruppen, har frågor eller vill komma med på Masters postningslistan, meddela Tom Karlemo, tom@fk-37.fi.

Sidan uppdaterad 6.1.2021