Anmälan till skidskolan öppnar 15.11.2020 kl 17.00!

Skidsäsongen 2020-2021 närmar sig!

Fjällskidarklubben välkomnar igen alla barn till den omtyckta skidskolan! Den traditionella skidskolan är ett fantastiskt ställe för barn att lära sig skidåkningens grunder.

Detta år tar vi särskilda hänsyn p.g.a. coronapandemin, läs mer på sidan COVID försiktighetsåtgärder. Det maximala antalet elever per grupp minskas från tidigare. Därmed blir veckolektionerna nu 60 min för både vardag och lördag. På vardagskvällar blir det två lektionspass, och på lördagarna blir det tre lektionspass. Skidskolan omfattar totalt åtta lektioner. Om coronaläget medger, ordnar vi traditionell School’s Out avslutning på skidskolan.

Skidåkning utomhus är ändå en situation med låg risk för smitta, så vi hoppas att vi får många deltagare ut och njuta av en förhoppningsvis fin vinter i skidbacken!

Skidskoledagarna är torsdag eller lördag. Skidskolan börjar lördagen 13.1.2024 och torsdag 18.1.  Grupperna håller paus för sportlov under vecka åtta, för lördagen paus både 17.2. och 24.2.2023.

Totalkostnaden för skidskolan är 269 euro. I det priset ingår kurspriset 129 euro, medlemsavgiften 40 euro, samt speciellt liftkort för skidskolelev 100 euro. Barn under sex år behöver inte liftkort, så för dem är totalkostnaden 169 euro. Se sidan med prisinformation för närmare info.

Läs mer om skidskolan och de olika grupperna här