FK-37 önskar skolelever från åk 1-6 välkomna på gratis skidkväll till Noux 26.1.2024

Det bästa med vintern är skidåkning, tycker vi som tillbringar kvällar och veckoslut i Swinghills slalombacke i Noux. Därför bjuder Fjällskidarklubben -37 r.f. i samarbete med Swinghill lågstadieelever i Esbo, Grankulla, Helsingfors, Vanda och Kyrkslätts svenska skolor att gratis testa på utförsåkning fredagen 26.1.2024 kl 17-20.

Vi ordnar inte någon egentlig skidskola men har skidlärare, tränare och andra aktiva på plats för att visa och förklara. Du kan alltså vara helt första gången i backen (finns en liten och trygg backe för de som aldrig åkt tidigare), eller du kan pröva på både banåkning och freestyle. Alla barn deltar på vårdnadshavarnas ansvar.

PROGRAM

Skidskola för NYBÖRJARE, kl. 18 och 19
Samling i barnbacken (högst uppe)

Introduktion till BANÅKNING, kl. 18 och 19
Samling vid banan i tävlingsbacken (backen till vänster)

Introduktion till FREESTYLE, kl. 18 och 19
Samling högst uppe vid familjebacken

Barnen bjuds på bulle och saft i Café -37
i mitten av backen

ANMÄLNING

Evenemanget är gratis, men för att veta hur många som kommer önskar vi att du anmäler dig via detta formulär: https://forms.gle/XbatNPPA1zdug3gS6 

Vi kan ta emot dryga 300 anmälningar, platserna fylls i anmälningsordning. Så att alla skolors elever får lika chans att anmäla sig, öppnas anmälningen fredag 19.1.2024 klockan 08.00.

De som har anmält sig håller vi kontakt med per den e-post ni uppgivit, övriga håller vi uppdaterade på hemsidan och via sociala medier. NB! Se alltså till att få in rätt e-postadress i anmälningen :)!

Den som inte har utrustning kan hyra på plats för 10€ (pjäxor, skidor, hjälm). Alla skidåkare bör ha hjälm. Caféet har öppet och även mat finns att köpa.

Föräldrar och familj är välkomna med, även de skidar gratis denna kväll. Eftersom vi vill att så många barn som möjligt får skida, hoppas vi dock på att högst en vårdnadshavare är med i backen.

Området bjuder på gott om andra aktiviteter, man kan promenera i fin terräng, åka terrängskidor, besöka Haltia-muséet eller följa med skidningen från det mysiga caféet mitt i backen.

Hjärtligt välkomna till Swinghill i Noux!

Fjällskidarklubben -37 och Swinghill

Frågor: Björn Elfström, bjorn@fk-37.fi.  

PISTKARTA