Hiihtokoulu

[26.2] Hiihtokoulu alkaa maanantaina 2.3! Näin ollen hiihtokoulu pääsee vauhtiin myöhässä, kun aloitamme viikolla 10. Korvaavia tunteja järjestämme näin:

  • maanantairyhmät laskevat sekä maanantaisin että torstaisin, lukuunottamatta freestyleryhmää, joka laskee korvaavansa tunnin keskiviikko-sessariryhmän kanssa kello 18.00
  • torstairyhmät laskevat sekä torstaisin että maanantaisin
  • lauantairyhmille järjestämme korvaavia tunteja sunnuntaisin, lisäksi nämä tunnit ovat 10 minuuttia pidempiä
  • päättäjäiset ”School’s Out” kaikille ryhmille lauantaina 28.3.

Korvaavat tunnit ovat samaan kellonaikaan mitä oma alkuperäínen tunti on. Tästä tulee tiivis kuukausi ja olemme pahoillamme tilanteesta, mutta uskomme saavamme hyvän kauden, vaikka se lyhyeksi jääkin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä hiihtokoulupäällikköön Alexandra Krabbe, joka mielellään vastaa kysymyksiiin: alexandra@fk-32.fi, puhelin 0400-950 097.

PS. Kahvila tarjoaa arki-iltoina hiihtokoululaisille päivällistä edulliseen hintaan. Tarkempaa tietoa tarjoiluista ja ilmoittautumisista tuonnempana.

********************************************************************

Fjällskidarklubben FK-37 tarjoaa hauskaa ja opettavaista toimintaa lapsille ja nuorille. Laskettelemme Swinghillin mäessä, joka sijaitsee luonnonkauniissa Nuuksiossa. Lähellä kaupunkia, mutta talvisin useimmiten vähän kylmempi tarjoten mukavaa ulkoilumahdollisuuksia koko perheelle. 

Hiihtokoulussa opetus tapahtuu lasten ehdoilla, sillä uskomme että oppii parhaiten kun on kivaa. Etenkin pienet lapset oppivat parhaiten leikin kautta. Ryhmällä on useampi opettaja, niin että kokeneen opettajan apuna on apuopettaja. 

Kausi 2020 

Laskettelukurssit järjestetään maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin. 

Viikolla opetusta on 17.30-18.30 ja 18.30-19.30. Laskettelemme yhteensä 9 kertaa + päättäjäiset.  

Hinta: 260 (sisältää hissilipun) Alle 6 vuotiaat/kausikortilla 180  

Lauantaisin laskettelemme 75 min. Kurssit ovat 9.30-10.45 ja 11.00-12.15. Lauantaikurssit järjestetään hiihtolomasta johtuen 8 kertaa + päättäjäiset 

Hinta: 300 (sisältää hissilipun) Alle 6 vuotiaat/kausikortilla 200  

Kurssit alkavat Lauantaina 11.1.2020 (Maanantai 13.1, Torstai 15.1)

Hiihtolomaviikko (vko 8) on taukoa, niin että lauantairyhmä on tauolla sekä 15.2 että 22.2

Hiihtolomakursseja järjestää Swinghill yhteistyössä Solvallan kanssa

Kaikkien ryhmien yhteiset päättäjäiset Lauantaina 21.3 2020 

Uutta 2020! 

Viikkokurssin (maanantai ja torstai) oppitunti on nyt hieman lyhyempi, 60 min jotta ilta ei veny nuoremmille liikaa.

Hissilippu hiihtokoulupäivälle maksaa 80/100 €. Hiihtokoululainen saa kaikkina päivinä voimassa olevan kausikortin hintaan 150 € (Valitse oikea vaihtoehto MyClubissa ilmoittautumisen yhteydessä)

Huoltajakortti tarjoaa vanhemmalle mahdollisuuden nauttia laskettelusta kun lapsi on tunnilla. Opettajat suosittelevat, sillä olemme huomanneet että tämä motivoi. Lippu joka on voimassa hiihtokoulupäivinä maksaa lauantaille 150 € ja arkipäiville 130€. Huoltajan ennakkokausarin saa hintaan 199 € 3.11 asti! Kausikortit ostetaan Swinghillin nettikaupan kautta.

Swinghill tarjoaa lasketteluvälineet vuokralle koko kaudelle hintaan 119 € . Välineet ovat käytössänne Swinghillissä kaikkina päivinä, ei vain hiihtokoulupäivinä. Lapsen kasvaessa ja kehittyessä välineitä voi vaihtaa. Sukset säilytetään mäessä vuokraamon yhteydessä, jossa odottavat valmiina! Varaus tehdään Swinghillin sivuilla

Kaikki on kivempaa kun vatsassa on ruokaa: Lounasta on entiseen tapaan tarjolla lauantaisin mutta tänä vuonna kahvilayrittäjämme Greenwindow tarjoaa maukasta päivällistä kohtuuhintaan ennen hiihtokoulun/treenien alkua. Päivitämme tiedot kauden lähestyessä.

Skigarage.net tarjoaa FK-37 jäsenille alennuksia. Skigaragen välinesuositukset ja pakettihinnat löydät jatkossa tämän linkin takaa, linkki vielä päivittämättä. Lisätietoa välineistä kts sivu Käytännön tietoa

Lisätietoa saat tarvittaessa hiihtokouluvastaavaltamme Alexandra Krabbelta: alexandra@fk-37.fi tai 0505695968.