Hiihtokoulu

Fjällskidarklubben FK-37 tarjoaa hauskaa ja opettavaista toimintaa lapsille ja nuorille. Laskettelemme Swinghillin mäessä, joka sijaitsee luonnonkauniissa Nuuksiossa. Lähellä kaupunkia, mutta talvisin useimmiten vähän kylmempi tarjoten mukavia ulkoilumahdollisuuksia koko perheelle. 

Hiihtokoulussa opetus tapahtuu lasten ehdoilla, sillä uskomme että oppii parhaiten kun on kivaa. Etenkin pienet lapset oppivat parhaiten leikin kautta. Ryhmällä on useampi opettaja, niin että kokeneen opettajan apuna on apuopettaja. Hiihtokoulumme tarjoaa ensisijaisesti viikkotunteja ajanjaksolle tammi-maaliskuu. On myös mahdollista varata yksityisopetusta.

Viihtyisässä kahvilassamme voit rentoutua silloin kun et itse laske, ja ostaa ruokaa, välipalaa, pullaa, sekä kylmiä ja kuumia juomia.

Kausi 2021-22

Ilmoittautumiset ryhmiin aukeavat maanantaina 8.11.2021!

  • Hiihtokoulu alkaa lauantaina 8.1.2022 jos lumitilanne sallii. 
  • Tapaamme 8 kertaa, ja pidämme taukoa hiihtolomalla.
  • Tuntien kesto on 60 min kuten viime vuonna. 

Kausi 2020-21

Tänä vuonna otamme erityisiä varotoimenpiteitä corona-pandemian takia, lue lisää sivulla COVID-varotoimet. Maksimimäärä oppilaita per ryhmä pienennetään. Opetustunnit ovat nyt kaikki 60 min pituisia sekä arkisin että lauantaisin. Arkisin on kaksi opetusryhmää, lauantaina kolme. Yhteensä jokaisella ryhmällä on kahdeksan opetuskertaa. Mikäli coronatilanne sallii, järjestämme perinteiset School’s Out -päättäjäiset hiihtokoulun lopuksi.

Ryhmiä löytyy kolmelle vaihtoehtoiselle viikonpäivälle: maanantai, torstai tai lauantai. Kaikilla ryhmillä on 8 opetuskertaa, aloittaen lauantaina 9.1.2021, maanantaina 11.1 ja torstaina 16.1. Ohjelmassa on myös ylimääräinen opetuspäivä, jolla voi korvata mahdollisia poissaoloja. Opetuksessa on tauko viikolla kahdeksan hiihtoloman ajaksi niin, että lauantairyhmä on tauolla molemmat lauantait, 20.2. ja 27.2.2021.

Lue lisää

            Ryhmät
            Ilmoittautuminen
            Hinnasto
            Käytännön vinkkejä
            COVID-varotoimet
            Yksityistunnit

Kysymyksiä?

Jos herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, ole yhteydessä hiihtokouluvastaavaamme Alexandra Krabbeen: alexandra@fk-37.fi tai 0505695968.

Sidan uppdaterad 10.10.2021