Hiihtokoulu

Fjällskidarklubben FK-37 tarjoaa hauskaa ja opettavaista toimintaa lapsille ja nuorille. Laskettelemme Swinghillin mäessä, joka sijaitsee luonnonkauniissa Nuuksiossa. Lähellä kaupunkia, mutta talvisin useimmiten vähän kylmempi tarjoten mukavia ulkoilumahdollisuuksia koko perheelle. 

Hiihtokoulussa opetus tapahtuu lasten ehdoilla, sillä uskomme että oppii parhaiten kun on kivaa. Etenkin pienet lapset oppivat parhaiten leikin kautta. Ryhmällä on useampi opettaja, niin että kokeneen opettajan apuna on apuopettaja. Ryhmät ovat kaksikielisiä, joten opetusta on aina tarjolla sekä suomeksi että ruotsiksi. Hiihtokoulumme tarjoaa ensisijaisesti viikkotunteja ajanjaksolle tammi-maaliskuu. On myös mahdollista varata yksityisopetusta.

Viihtyisässä kahvilassamme voit rentoutua silloin kun et itse laske, ja ostaa ruokaa, välipalaa, pullaa, sekä kylmiä ja kuumia juomia.

Kausi 2022-23

Ilmoittautumiset ryhmiin on nyt auki!

  • Hiihtokoulu alkaa lauantaina 14.1.2023 jos lumitilanne sallii. 
  • Tapaamme 8 kertaa, ja pidämme taukoa hiihtolomalla.
  • Tuntien kesto on 60 min kuten viime vuonna. 

Ryhmiä löytyy kolmelle vaihtoehtoiselle viikonpäivälle: maanantai, torstai tai lauantai. Kaikilla ryhmillä on 8 opetuskertaa, aloittaen lauantaina 14.1.2023, maanantaina 16.1 ja torstaina 19.1. Opetuksessa on tauko viikolla kahdeksan hiihtoloman ajaksi niin, että lauantairyhmä on tauolla molemmat lauantait, 18.2. ja 25.2.2023.

Lue lisää

            Ryhmät
            Ilmoittautuminen
            Hinnasto
            Käytännön vinkkejä
            COVID-varotoimet
            Yksityistunnit

Kysymyksiä?

Jos herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, ole yhteydessä hiihtokouluvastaavaamme Alexandra Krabbeen: alexandra@fk-37.fi tai 0505695968.

Sidan uppdaterad 31.10.2022