Hiihtokoulu

Fjällskidarklubben FK-37 tarjoaa hauskaa ja opettavaista toimintaa lapsille ja nuorille. Laskettelemme Swinghillin mäessä, joka sijaitsee luonnonkauniissa Nuuksiossa. Lähellä kaupunkia, mutta talvisin useimmiten vähän kylmempi tarjoten mukavia ulkoilumahdollisuuksia koko perheelle. 

Hiihtokoulussa opetus tapahtuu lasten ehdoilla, sillä uskomme että oppii parhaiten kun on kivaa. Etenkin pienet lapset oppivat parhaiten leikin kautta. Ryhmällä on useampi opettaja, niin että kokeneen opettajan apuna on apuopettaja. Ryhmät ovat kaksikielisiä, joten opetusta on aina tarjolla sekä suomeksi että ruotsiksi. Hiihtokoulumme tarjoaa ensisijaisesti viikkotunteja ajanjaksolle tammi-maaliskuu. On myös mahdollista varata yksityisopetusta.

Viihtyisässä kahvilassamme voit rentoutua silloin kun et itse laske, ja ostaa ruokaa, välipalaa, pullaa, sekä kylmiä ja kuumia juomia.

Kausi 2023-24

Ilmoittautumiset ryhmiin aukeaa ma 13.11.2023 klo 8.00

  • Hiihtokoulu alkaa lauantaina 13.1.2023 jos lumitilanne sallii. 
  • Tapaamme 8 kertaa, ja pidämme taukoa hiihtolomalla.
  • Tuntien kesto on 60 min kuten viime vuonna. 

Ryhmiä löytyy kahdelle vaihtoehtoiselle viikonpäivälle, torstai tai lauantai. Kaikilla ryhmillä on 8 opetuskertaa, aloittaen lauantaina 13.1.2023 ja torstaina 18.1. Opetuksessa on tauko viikolla kahdeksan hiihtoloman ajaksi niin, että lauantairyhmä on tauolla molemmat lauantait, 17.2. ja 24.2.2023.

Lue lisää

            Ryhmät
            Ilmoittautuminen
            Hinnasto
            Käytännön vinkkejä
            Yksityistunnit

Kysymyksiä?

Jos herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, ole yhteydessä hiihtokouluvastaavaamme Alexandra Krabbeen: alexandra@fk-37.fi tai 040 095 0097‬.

Sidan uppdaterad 2.11.2023